Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Mesta og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Vi får folk trygt fram

Bli en hverdagshelt

Møt noen av våre hverdagshelter

 • Man må være god på å jobbe med mennesker, det er den viktigste erfaringen jeg har tatt med meg.

  Trine

  Prosjektleder

 • Jobben er veldig variert, og det er mange utfordringer. Du må både bruke hodet og kroppen. Jeg liker at det er litt røft, du kjenner at du lever.

  Zein

  Elektriker

 • Alle er avhengig av at det virker i alle ledd. Ingen klarer alt alene, så man må spille på egenskapene til dem du har rundt deg.

  Vidar

  Prosjektleder

 • I Mesta spiller vi på hverandres styrker. Mange steder jobber man med kultur først når noe er blitt et problem, men jeg opplever at vi her gjør dette hele tiden.

  Lisa

  Prosjektleder

 • Du blir ikke kastet ut på dypt vann med én gang. Man lærer å utvikle seg, og får tid til å utvikle sin egen lederstil når man jobber for og lærer av flere ulike ledere.

  Daniel

  Geomatiker og tidligere Trainee i Mesta

 • Jeg har lese- og skrivevansker og aldri vært spesielt skoleflink, men Mesta har sett hva jeg har fått til og gitt meg muligheter.

  Stefan

  Prosjektleder

""