Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Mesta og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor, ontame.io

Fra BI til infrastruktur

BI-studentene Veronika Høgset (22) og Anna Camilla Øynes (24) har i åtte uker hatt internship i Mesta. Deres ulike masterutdanning har bidratt til gode innspill i selskapet.

  • Det er likevel stor forskjell på å lære noe på skolen og anvende det i praksis. Det har vært veldig lærerikt å jobbe sammen med så flinke og dyktige mennesker. Som intern i organisasjonsavdelingen har jeg jobbet med rekruttering, og fått deltatt i hele ansettelsesprosesser fra A til Å. Dette har vært helt gull for meg som ønsker å jobbe nettopp med rekruttering etter endt utdannelse.

    Anna Camilla

    HR-intern

Bidrar til nye løsninger

Sunt å prøve noe nytt

""