Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Mesta og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor, ontame.io

– Aldri en kjedelig dag på jobb

På Sognefjellet har drift- og vedlikeholdsarbeiderne fra Mesta en variert arbeidshverdag i svært spektakulære omgivelser

  • Du ser ikke på klokka, det har du ikke tid til. Og du rekker ikke å bli lei av en oppgave før det er noe nytt å begynne med, så det blir aldri kjedelig.

    Ola Lyngved (55)

    bas i Mesta Drift og vedlikehold

  • Som prosjektleder må man like at det er hektisk og skjer ting til alle døgnets tider. Man må ta mange avgjørelser på kort tid, planlegge og tilrettelegge, ha styr på økonomien, og alltid lete etter muligheter for å løse ting.

    Vidar Sanden (45)

    prosjektleder Drift og vedlikehold

""